Kellemetlen szagok VÉGLEGES megszüntetése AZ ÓZONTECHNOLÓGIA és a BIOPROTECT™ termékrendszer együttes alkalmazásával

Az alkalmazott technológia a leghatékonyabb környezetbarát szagtalanító eljárás. Számos otthonunkban felmerülő problémára nyújt egyszerű és hatékony megoldást!

Válasszon minket, válasszon szakértő szolgáltatót
Az ipari és a lakossági ózonos fertőtlenítés terén a legnagyobb tapasztalattal rendelkező cég vagyunk Magyarországon! Professzionális gépeink, és a több éves szakmai tapasztalat a garancia arra, hogy a ránk bízott feladatott megfelelően végezzük el. Az ózonos kezelésnél a kívánt hatás eléréséhez megfelelő ózonkoncentráció és behatási idő szükséges. Ezek méréséhez speciális műszerre van szükség amellyel Magyarországon csak a mi kollégáink rendelkeznek. A műszeres mérés nagyon fontos része az eljárásnak mert csak a megfelelő értékek biztosítják a kívánt eredmény elérését. Munkatársaink különösen ügyelnek a tisztasága és a higiéniára ezért a helyiségbe lépéshez lábzsákot használnak. Az ózon alkalmazása felelősségteljes feladat, és mi ehhez mérten járunk el.

Az ózonos szagtalanítás és BIOPROTECT™ termékrendszer együttes használatának előnye


Az alkalmazott technológia nem csak a levegőből tünteti el a szagokat okozó molekulákat, hanem a lakástextiliákon, berendezési tárgyakon megtapadt szagmolekulát is lebontja. - bútorkárpitok (bőr, szövet)
- szőnyegek
- függönyök
- matracok
- ágyneműk
- ruhásszekrényekben tárolt ruhák
és minden más porózus felületből ahová a szag képes volt beivódni.
Az alkalmazott formula nem hagy nyomot, nem károsítja a szöveteket és illatanyagoktól mentes, valamint a szagtalanítás mellett fertőtleníti a kezelt felületeket.
!

TIPP! Ha tervezi a kellemetlen szagú szőnyeg, bútorkárpit vagy más nagyobb lakástextília nedves kitisztítását is, akkor még előtte ajánlatos az ózonos szagtalanítást elvégezni, hogy a kellemetlen szagokat okozó elemekhez már ne kapcsolódhassanak a nedves tisztítás során használt illatosító anyagok.

Miért a kétfázisú szagtalanító eljárás a leghatékonyabb?


A két fázis együttes használata remekül kiegészítik egymást. Az ózonnak alapvetően nagyon jó szagtalanító hatása van a levegőben és a berendezési tárgyak felületén, de a mélyebb rétegekbe nehezen tud eljutni ezért alkalmazzuk a második fázisban a gyorsan felszívódó formulát, mely a mélyebb rétegekben is kifejti szagtalanító hatását, így együtt alkalmazva érhető el a kívánt eredmény. Az eljárás előnye még, hogy teljesen környezetbarát, emberre nem veszélyes, nem allergizál.
!

TIPP! Ha arra készül, hogy egy dohányszagú helyiséget szeretne kifesteni azért, hogy a szagot eltüntesse, akkor szagtalanítást mindenképpen a festés előtt érdemes elvégezni!


A kezelés menete


Felmérés: Kollégánk a helyszínre érkezés után felméri a területet, esetlegesen leméri a helyiségek méretét és megméri a páratartalmat, hőmérsékletet. Ezen adatok alapján állítja be az ózongenerátort.

1. fázis: A helyiségek szagtalanításához nagy teljesítményű mobil ózongenerátort helyezünk el, ami a beállított paramétereknek megfelelően elvégzi a szagtalanítást a helyiségekben. (A kezelés időtartama a terület méretétől függően 60-240 percet vehet igénybe.) A kezelés idején a helyiségben nem lehet tartózkodni, de kollégáink bejutását biztosítani kell, hogy a kezelés alatt folyamatos műszeres méréssel ellenőrzik a kezelés hatékonyságát.
2. fázis: Az eljáráskor a szagtalanítani kívánt berendezési tárgyakat, helyiségeket a BIOPROTECT™ termékrendszer szagtalanító hatóanyagával kezeljük. Az alkalmazott formula egyedülálló, nem allergén, nem hagy foltot és kellemes illatot hagy maga után. A kijuttatás során alkalmazott legmodernebb technológia biztosítja, hogy a hatóanyag vékony rétegben, egyenletesen kerül fel a felületre és a mélyebb rétegekben is kifejti hatását. (Időtartama kb 15-20 perc.)
A szagtalanító eljárások során nem minden esetben szükséges mindkét fázis alkalmazása.

Az illatosítók nem szagtalanítók!


Az illatosítók az ózonnal ellentétben nem tüntetik el, hanem csak elfedik a kellemetlen szagokat, így azok az illatosító hatásának elmúlásával visszatérnek.

Az illatosítók hatása is tartósabb és kellemesebb, ha nem keveredik más nem kívánt szagokkal.
A helyes sorrend: szagtalanítás után illatosítás.